Hakka Yong Tau Foo Soup

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • garlic peeled
    3 cloves
  • shallots peeled
    5 pieces
  • salted fish
    50 g
  • mackerel fish fillets cut in pieces
    200 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • white pepper powder
    1 ½ tsp
  • tapioca starch
    1 tbsp
  • ice cubes (see tips)
    30 g
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
  • mince pork
    500 g
    500 g chicken mince
  • egg
    1
  • cornflour (starch)
    1 tsp
  • sugar
    2 tsp
  • Chinese five spice powder
    ¼ tsp
  • water
    1500 g
  • anchovies (ikan bilis)
    50 g
  • soy beans
    150 g
  • salt to taste
  • capsicum quartered, seeds removed
    1 piece
  • firm bean curd halved
    1 piece
  • fresh red chilli seeds removed, halved
    1 piece
  • fresh green chilli seeds removed, halved
    1 piece
  • eggplant cut in 5 pieces
    1 piece
  • ladies' fingers
    5 pieces
  • spring onion chopped, to garnish
    2

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1772.5 mg
Πρωτεΐνη 53.1 g
Θερμίδες 2069 kJ / 494.5 kcal
Λιπαρά 20.9 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Υδατάνθρακες 23.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων