Συσκευές & Αξεσουάρ
Hakka Yong Tau Foo Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic peeled3 cloves
-
shallots peeled5 pieces
-
salted fish50 g
-
mackerel fish fillets cut in pieces200 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder1 ½ tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
mince pork500 g
-
medium egg1
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar2 tsp
-
Chinese five spice powder¼ tsp
-
water1500 g
-
anchovies (ikan bilis)50 g
-
soy beans150 g
-
salt to taste
-
capsicum quartered, seeds removed1 piece
-
firm bean curd halved1 piece
-
fresh red chilli seeds removed, halved1 piece
-
fresh green chilli seeds removed, halved1 piece
-
eggplant cut in 5 pieces1 piece
-
ladies' fingers5 pieces
-
spring onion chopped, to garnish2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1772.5 mg
Πρωτεΐνη
53.1 g
Θερμίδες
2069 kJ /
494.5 kcal
Λιπαρά
20.9 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.2 g
Υδατάνθρακες
23.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

In Homemade We Trust
43 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Yasai miso ramen
35 min
Janek's Chicken Soup
2 godz.
Ramen Noodle Soup
40 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Onion Soup
1 godz.
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Summer seafood soup
45 min