
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
661.5 mg
Πρωτεΐνη
6.1 g
Θερμίδες
325 kJ /
77.7 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
8.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens are a Window to the World
40 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 Std. 20 Min
Curried Sweet Potato Soup
30 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Basic Vegetable Soup
50 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Pea and mint soup
20 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min