Συσκευές & Αξεσουάρ
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
263.7 kcal /
1103.1 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
231.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nourish Your Gut
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite Bean and Feta Dip
5 λεπτ.
Tomato and Chilli Jam
1ωρ. 15 λεπτ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Garlic and Herb Butter
1ωρ. 10 λεπτ.
Currywurst Sauce
30 λεπτ.
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 λεπτ.
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 λεπτ.
'Chip Shop' Curry Sauce
25 λεπτ.
Tandoori Marinade
10 λεπτ.
Béarnaise Sauce
20 λεπτ.
Neapolitan Sauce
1ωρ.
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4ωρ. 5 λεπτ.