
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vollkorneck
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ.
45 Scheiben
Υλικά
-
Roggenkörner150 g
-
Dinkelkorn150 g
-
Weizenkörner400 g
-
Wasser700 g
-
Backferment Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)1 ½ TL
-
Sonnenblumenkerne60 g
-
Salz3 gestr. TL
-
Weizenmehl50 g
-
Butter zum Einfetten
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
59 kcal /
248 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feste feiern
109 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot
16ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Mohnflesserl
14ωρ. 30 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1ωρ. 30 λεπτ.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Tiger-Brot
3ωρ.
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.