Gâteau aux amandes sans gluten

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • 200 g d'amandes entières, émondées
  • 80 g de beurre à température ambiante, en morceaux et un peu plus pour le graissage
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 100 g de sucre
    100 g d'érythritol
  • 4 jaunes d'œufs
  • 1 citron jus et râpe
  • 1 c. à café de poudre à lever sans gluten
  • 60 g d'amandes effilées
  • 20 g de sucre glace pour saupoudrer

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 237.4 kcal / 993.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.9 g
Νάτριο 63.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων