Aletría con "alcanciles"

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de alcachofas frescas
    1000 g
  • de perejil fresco
    1 - 2 ramitas
  • de aceite de oliva
    150 g
  • lomos de bacalao desalados (aprox. 900-1000 g)
    6
  • de harina de trigo (para rebozar el bacalao)
    50 g
  • dientes de ajo
    3
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    2 ramitas
  • de comino molido
    ½ cucharadita
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
  • de pimiento rojo en trozos
    100 g
  • de tomate maduro en cuartos
    200 g
  • de agua
    1000 g
  • de espaguetis cortados en trozos de 3 cm o aletrías
    300 g
  • de sal
    2 cucharaditas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 762 kcal / 3189 kJ
Πρωτεΐνη 63.8 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 64.3 g
Φυτικές ίνες 11.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 6569.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων