Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portie

Υλικά

  • zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)
    600 g
  • gedroogde tomaten in olie uitgelekt
    100 g
  • tomatenpuree
    30 g
  • teentje knoflook
    2
  • honing
    10 g
  • paneermeel
    50 g
  • zout
    ¾ tl
  • peper, gemalen
    ¼ tl
  • olie om te besprenkelen
  • ui gehalveerd
    70 g
  • broccoliroosje
    150 g
  • paprika in blokjes (1,5 cm)
    150 g
  • wilde rijst mengeling
    200 g
  • water
    600 g
  • groentebouillonpasta
    1 - 1 ½ tl

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 720.7 mg
Πρωτεΐνη 48.6 g
Θερμίδες 3317.8 kJ / 793 kcal
Λιπαρά 31 g
Φυτικές ίνες 16.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.7 g
Υδατάνθρακες 91.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων