Pasta alla Forno mit Bolognese- und Bechamelsauce

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 Portionen

Υλικά

  • Olivenöl
    20 g
  • Zwiebeln geviertelt
    170 g
  • Karotten in Stücken (1-2 cm)
    150 g
  • Staudensellerie in Stücken (0,5-1 cm)
    80 g
    80 g Knollensellerie, in Stücken (1-2 cm)
  • Hackfleisch, gemischt (halb Rind- und halb Schweinefleisch)
    800 g
  • passierte Tomaten, aus der Dose
    600 g
  • Wasser
    1700 g
  • Tomatenpüree
    30 g
  • Salz
    2 ½ - 3 ½ TL
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Butter
    40 g
  • Milch
    500 g
  • Weissmehl
    40 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 Prisen
  • Pasta getrocknet, Sorte Penne oder Rigatoni
    500 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 1307.9 mg
Πρωτεΐνη 34.6 g
Θερμίδες 2761.1 kJ / 659.9 kcal
Λιπαρά 30.7 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 64 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων