Risoto de abóbora e Roquefort

Risoto de abóbora e Roquefort

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 doses

Υλικά

  • queijo parmesão cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    40 g
Molho de roquefort
  • leite
    50 g
  • queijo Roquefort cortado em pedaços
    200 g
  • gema de ovo
    1
Risoto de abóbora
  • azeite
    60 g
  • abóbora cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    300 g
  • sal
    3 c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • alecrim seco, moído
    1 c. chá de
  • arroz carnaroli cozedura 17 minutos
    320 g
  • vinho branco
    100 g
  • água
    700 g
  • manteiga s/ sal fria, cortada em pedaços
    30 g
  • alecrim (προαιρετικό πεδίο)
    1 pé de

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 1871.7 mg
Πρωτεΐνη 14.3 g
Θερμίδες 2113 kJ / 505 kcal
Λιπαρά 27.1 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 47.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων