Low Meat Lasagna

Low Meat Lasagna

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
Salsa alla bolognese
  • 200 g di carne trita mista, maiale e manzo spezzettata
  • 150 g di vino rosso, secco
  • 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
  • 100 g di concentrato di pomodoro
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 1 cucchiaino di basilico secco
  • 2 foglie di alloro, fresche
Besciamella e completamento
  • 650 g di latte
  • 50 g di burro a pezzi
  • 60 g farina
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • burro per ungere
  • 250 g di pasta secca, tipo lasagna secca (circa 12 fogli, 10 x 20 cm)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1430 mg
Πρωτεΐνη 31 g
Θερμίδες 2876 kJ / 687 kcal
Λιπαρά 36 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 59 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων