
Συσκευές & Αξεσουάρ
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
4 jajka
-
masło do natłuszczenia foremek do sufletów
-
100 g cukru plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek do sufletów
-
1 szczypta soli
-
150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
15 g skrobi kukurydzianej
-
10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
15 g skórki otartej z pomarańczy
-
cukier puder (προαιρετικό πεδίο) do oprószenia sufletu
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
125.5 mg
Πρωτεΐνη
10.3 g
Θερμίδες
2418.1 kJ /
578 kcal
Λιπαρά
39.1 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
49.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ATELIER CZEKOLADY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJogurt z musem z owoców leśnych
12ωρ. 30 λεπτ.
Ganache czekoladowy
3ωρ. 20 λεπτ.
Sorbet z cukinii i cytryny
8ωρ. 10 λεπτ.
Owocowe lody na patyku
5ωρ. 50 λεπτ.
Slush z mrożonych owoców z aquafabą
10 λεπτ.
Banany w czekoladzie
1ωρ.
Granita w cytrynie
5ωρ. 25 λεπτ.
Lody z mango bez laktozy
2ωρ. 10 λεπτ.
Mleczne cukierki
2ωρ. 5 λεπτ.
Kokosowe miniserniczki
50 λεπτ.
Deser z solonym karmelem
1ωρ.
Deser z płynną białą czekoladą
3ωρ.