 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜豆腐汤
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)100 克
- 
          油15 克
- 
          大白菜 切块300 克
- 
          水1300 克
- 
          老豆腐 切片250 克
- 
          盐2 茶匙
- 
          生抽1 茶匙
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
- 
          葱 切细末2 支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        894 kJ  / 
                        213 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        23.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        北食荟萃
                        63 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    