 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
酸菜鸭血炖豆腐
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)100 克
- 
          油20 克
- 
          中式酸菜 选着东北酸菜最佳,切丝300 克
- 
          水1400 克
- 
          冻豆腐 切片150 克
- 
          鸡鸭血 切片100 克
- 
          盐2 茶匙
- 
          葱 切末1 根
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        831 kJ  / 
                        198 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        23.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        27.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        北食荟萃
                        63 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    