Συσκευές & Αξεσουάρ
萝卜炖牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
姜 切片10 克
-
京葱 切段50 克
-
牛腩 切大块(5厘米),汆水洗净500 克
-
1 汤匙 十三香粉十三香炖肉料包30 克
-
水800 克
-
白萝卜 切大块(5厘米)500 克
-
盐2 茶匙
-
酱油 适量
-
红辣椒酱 适量
-
新鲜香菜 适量,取叶子,装饰用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
26.5 g
Θερμίδες
893 kJ /
213 kcal
Λιπαρά
9.2 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα