 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
萝卜炖牛肉
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油15 克
- 
          姜 切片10 克
- 
          京葱 切段50 克
- 
          牛腩 切大块(5厘米),汆水洗净500 克
- 
          1 汤匙 十三香粉十三香炖肉料包30 克
- 
          水800 克
- 
          白萝卜 切大块(5厘米)500 克
- 
          盐2 茶匙
- 
          酱油 适量
- 
          红辣椒酱 适量
- 
          新鲜香菜 适量,取叶子,装饰用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        26.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        893 kJ  / 
                        213 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        7.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        北食荟萃
                        63 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    