 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
卤煮火烧
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
烙面饼
- 
          面粉500 克
- 
          水210 克
- 
          油10 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          油 烙饼用
炸豆腐
- 
          卤水豆腐 切成1厘米的薄片200 克
- 
          油 适量,煎炸用
卤煮
- 
          水2800 克
- 
          1 汤匙 十三香粉十三香炖肉料包1 包
- 
          猪小肠 切段150 克
- 
          猪肺 切小块150 克
- 
          料酒1 茶匙
- 
          黄豆酱1 汤匙
- 
          生抽1 茶匙
- 
          糖1 茶匙
- 
          新鲜香菜3 支
- 
          蒜头 切末4 粒
- 
          芝麻酱2 茶匙
- 
          韭菜花酱1 茶匙
- 
          红腐乳1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        28.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2097 kJ  / 
                        501 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        73.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        北食荟萃
                        63 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    