
Συσκευές & Αξεσουάρ
Floating islands
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (προαιρετικό πεδίο) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
286.6 kcal /
1204.1 kJ
Πρωτεΐνη
8.8 g
Λιπαρά
17.1 g
Υδατάνθρακες
26.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Νάτριο
107 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

French cuisine: Desserts
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
Chocolate mousse
1ωρ. 10 λεπτ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 λεπτ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1ωρ. 5 λεπτ.
Apple fritters
1ωρ.
Mini apple crumble cakes
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Polish crêpes
3ωρ. 35 λεπτ.