Συσκευές & Αξεσουάρ
Floating islands
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (προαιρετικό πεδίο) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
107 mg
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Λιπαρά
17.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
26.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
French cuisine: Desserts
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and vanilla marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Spooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Paris–Brest with praline cream
26ωρ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Churros
40 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Best ever carrot cake
1ωρ. 35 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Apple fritters
1ωρ.
Mini carrot and almond cakes
1ωρ. 25 λεπτ.