
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒茄子
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
薑10 克
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
水150 克
-
鴨血 洗淨,切塊(約3公分)150 克
-
酒釀1 大匙
-
茄子 切段(約4公分)150 克
-
醬油1 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
香油 依個人口味調整½ 茶匙
-
蔥 切成蔥花,裝飾用1 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
144 kcal /
602 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
9.8 g
Υδατάνθρακες
11.6 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

胃口大開下飯菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν