紅燒茄子

紅燒茄子

3.1 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 1 大匙
  • 辣豆瓣醬
    1 大匙
  • 150 克
  • 鴨血 洗淨,切塊(約3公分)
    150 克
  • 酒釀
    1 大匙
  • 茄子 切段(約4公分)
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 香油 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 切成蔥花,裝飾用
    1 枝

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 144 kcal / 602 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 9.8 g
Υδατάνθρακες 11.6 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων