Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel, date and nut bread
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
197.1 mg
Πρωτεΐνη
19.2 g
Θερμίδες
2332.6 kJ /
555.3 kcal
Λιπαρά
45 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2h 20min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Three-milk cake
2h
Frangipane and apricot muffins
35min
Cherry and peach loaf
1h 55min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Gingerbread
1h 30min
Cherry clafoutis
1h 5min
Pistachio cake
1h 10min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
S'mores cupcakes
2h 40min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min