
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel, date and nut bread
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
555.3 kcal /
2332.6 kJ
Πρωτεΐνη
19.2 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
197.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Banana bread
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Banana and oat mini muffins
40 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
ABC muffins
40 λεπτ.
Healthy banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Better banana cake
45 λεπτ.
Quinoa ANZAC biscuits
1ωρ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry clafoutis
40 λεπτ.