
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel, date and nut bread
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
555.3 kcal /
2332.6 kJ
Πρωτεΐνη
19.2 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
197.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Quince crumble
1 godz. 25 min
Zebra bundt
1 godz. 10 min
Easy citrus pie
1 godz.
Gingerbread
1 godz. 30 min
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
S'mores cupcakes
2 godz. 40 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min