
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant with burghul
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fine burghul300 g
-
water1000 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
-
spring onions/shallots trimmed, white part cut into pieces; green part cut into thin slices4
-
soy sauce40 g
-
mirin1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raw sugar1 tsp
-
sambal oelek (see Tips)1 - 2 tsp
-
fresh basil leaves6 sprigs
-
fresh mint leaves6 sprigs
-
pumpkin seeds roasted (see Tips)40 g
-
roasted pine nuts80 g
-
eggplant cut into thin slices (approx. 5 mm)500 g
-
olive oil for drizzling
-
sea salt1 - 2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1852.5 mg
Πρωτεΐνη
15.6 g
Θερμίδες
2353.3 kJ /
560.3 kcal
Λιπαρά
27.9 g
Φυτικές ίνες
14.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1ωρ.
One whole cauliflower
45 λεπτ.
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 λεπτ.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 λεπτ.
Baingan ka bharta
1ωρ. 20 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1ωρ. 20 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1ωρ. 15 λεπτ.
Gobi masala
30 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.