Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom croustade
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Quick puff pastry
-
butter cut into pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water chilled90 g
-
salt½ tsp
Mushroom croustade
-
vegetable oil for greasing
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
water300 g
-
fresh mushrooms cut into slices (5 mm)750 g
-
dried mixed herbs (e.g. marjoram, rosemary, thyme)3 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
eggs4
-
plain flour20 g
-
thickened cream100 g
-
full cream milk for brushing10 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
456.6 mg
Πρωτεΐνη
12.7 g
Θερμίδες
2350.3 kJ /
559.5 kcal
Λιπαρά
40.6 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
23.9 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
French cuisine: Dinner and sides
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNo-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Melanzane parmigiana
2h 5min
Leek and cheese tart
1h 15min
Vegan bolognese
50min
Vegetarian nuggets
30min
Vegetable Massaman curry
45min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Sweet potato lentil pie
50min
Pickled red onions
1h 50min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Yellow chicken curry with rice
1h
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min