
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and artichoke penne
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
612.2 kcal /
2571.3 kJ
Πρωτεΐνη
21.8 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
9.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.1 g
Νάτριο
860.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Hearty casseroles and bakes
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων15-minute noodles
15 λεπτ.
Lentil and pumpkin pot pies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Polenta with mediterranean vegetables
1ωρ. 35 λεπτ.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία