
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and artichoke penne
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
612.2 kcal /
2571.3 kJ
Πρωτεΐνη
21.8 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
9.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.1 g
Νάτριο
860.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Hearty casseroles and bakes
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Crispy Korean tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Palak paneer
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Mexican stack
45 λεπτ.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.