
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy Korean tofu
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu coating
-
almond milk160 g
-
cornflour120 g
-
plain flour80 g
-
garlic powder1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
light brown sugar60 g
-
rice wine vinegar60 g
-
pure maple syrup60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste ( see Tips)30 - 50 g
-
ketchup (see Tips)30 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce20 g
Rice and broccoli
-
water1000 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
long grain white rice200 g
-
broccoli florets350 g
Tofu
-
firm tofu pressed for 30 minutes, then cut into cubes (2 cm - see Tips)400 g
-
vegetable oil to deep fry1000 - 1500 g
-
spring onions/shallots cut into slices (5 mm), to garnish2
-
sesame seeds to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
749.3 kcal /
3147 kJ
Πρωτεΐνη
21.7 g
Λιπαρά
30.7 g
Υδατάνθρακες
98.4 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
1072.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of Korea
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
Καμία βαθμολογία
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Pumpkin and tempeh bobotie
1ωρ. 5 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Fresh tomato tart
40 λεπτ.