Crispy Korean tofu

Crispy Korean tofu

4.8 241 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Tofu coating
  • almond milk
    160 g
  • cornflour
    120 g
  • plain flour
    80 g
  • garlic powder
    1 tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Sauce
  • garlic cloves
    5
  • fresh ginger
    10 g
  • light brown sugar
    60 g
  • rice wine vinegar
    60 g
  • pure maple syrup
    60 g
  • Korean chilli paste (gochujang) to taste ( see Tips)
    30 - 50 g
  • ketchup (see Tips)
    30 g
  • sesame oil
    20 g
  • dark soy sauce
    20 g
Rice and broccoli
  • water
    1000 g
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • long grain white rice
    200 g
  • broccoli florets
    350 g
Tofu
  • firm tofu pressed for 30 minutes, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
    400 g
  • vegetable oil to deep fry
    1000 - 1500 g
  • spring onions/shallots cut into slices (5 mm), to garnish
    2
  • sesame seeds to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 749.3 kcal / 3147 kJ
Πρωτεΐνη 21.7 g
Λιπαρά 30.7 g
Υδατάνθρακες 98.4 g
Φυτικές ίνες 10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Νάτριο 1072.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων