Zucchini, corn and ricotta pancakes

Zucchini, corn and ricotta pancakes

4.4 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
10 pieces

Υλικά

Ricotta
  • full cream milk
    1500 g
  • white vinegar
    40 g
  • sea salt
    ¼ tsp
Pancakes
  • zucchini (approx. 1), cut into pieces
    310 g
  • spring onion/shallot white part only
    1
  • butter plus extra for frying
    40 g
  • self-raising flour
    170 g
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • buttermilk
    200 g
  • eggs
    2
  • fresh sweet corn kernels
    130 g

Διατροφή ανά 10 pieces

Θερμίδες 1608.9 kcal / 6757.2 kJ
Πρωτεΐνη 56.9 g
Λιπαρά 77.6 g
Υδατάνθρακες 165.8 g
Φυτικές ίνες 10.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 44.9 g
Νάτριο 2731.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων