Vegetable Massaman curry

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • roasted unsalted peanuts
    100 g
  • peanut oil plus extra to drizzle
    20 g
  • onion (approx. 180 g), cut into quarters
    1
  • long red chilli deseeded and cut into halves
    1
  • Massaman curry paste
    120 g
  • water
    400 g
  • tamarind paste
    20 g
  • palm sugar
    20 g
  • fish sauce vegan
    15 g
  • Vegetable stock paste
    2 tsp
  • cinnamon quill
    1
  • makrut lime leaves
    3
  • red potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)
    400 g
  • sea salt to season
  • button mushrooms cut into halves
    100 g
  • fresh oyster mushrooms cut into halves
    100 g
  • eggplant cut into cubes (1-2 cm)
    400 g
  • canned coconut cream
    270 g
  • canned chickpeas (400 g), rinsed and drained
    1 can
  • green beans cut into halves
    100 g
  • fresh coriander leaves to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 484.1 kcal / 2025.5 kJ
Πρωτεΐνη 17.1 g
Λιπαρά 24.2 g
Υδατάνθρακες 56.4 g
Φυτικές ίνες 14.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.5 g
Νάτριο 1529.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων