Συσκευές & Αξεσουάρ
Mexican stack
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves4
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
fresh chillies deseeded if preferred1 - 2
-
olive oil1 tbsp
-
red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into pieces1
-
zucchini (approx. 325 g), cut into pieces1
-
fresh sweet corn kernels (see Tips)200 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
tomato paste70 g
-
canned tomatoes400 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
Lebanese flat bread6
-
sour cream to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
920.7 mg
Πρωτεΐνη
14.7 g
Θερμίδες
1403.7 kJ /
334.2 kcal
Λιπαρά
9.6 g
Φυτικές ίνες
9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
41.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNo-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Melanzane parmigiana
2h 5min
Mushroom croustade
1h 35min
Leek and cheese tart
1h 15min
Vegan bolognese
50min
Vegetarian nuggets
30min
Vegetable Massaman curry
45min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Sweet potato lentil pie
50min
Pickled red onions
1h 50min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Yellow chicken curry with rice
1h