Crusted Pâté (Spain)

Crusted Pâté (Spain)

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
12 portions

Υλικά

Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    400 g
  • unsalted butter diced
    200 g
  • water plus extra for soaking
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Pâté
  • fresh parsley leaves only, to taste
    6 - 8 sprigs
  • pickled green peppercorns
    3 tsp
  • white bread (50 g)
    2 slices
  • button mushrooms
    100 g
  • pork meat lean, diced (2 cm)
    900 g
  • chicken livers trimmed, cut in pieces
    150 g
  • fine sea salt
    3 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • large eggs
    3
  • milk
    50 g
  • oloroso wine
    20 g
  • foie gras mi-cuit
    50 g
    pork liver paté, (chicken or duck)
Assembly
  • bacon unsmoked
    3 slices
  • egg beaten
    1
  • gelatine leaves
    3
  • water
    350 g
  • sweet wine (e.g. sweet sherry or Madeira)
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 408 kcal / 1706 kJ
Πρωτεΐνη 22.6 g
Λιπαρά 24.2 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων