Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • white wine
    50 g
  • chicken breast fillet, skinless
    4
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • mortadella
    4 slice
  • Fontina cheese
    4 slice
  • asparagus halved (approx. 8 spears)
    125 g
    12 green beans
  • onions quartered
    100 g
  • fresh mushrooms halved
    200 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • oil for frying
  • water
    1000 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¾ tsp
  • dried pasta rigatoni
    300 g
  • fresh parsley leaves chopped

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 755.7 kcal / 3161.6 kJ
Πρωτεΐνη 60 g
Λιπαρά 27.3 g
Υδατάνθρακες 62.9 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.5 g
Νάτριο 951.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων