Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork pies
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pastry
-
oil for greasing
-
water250 g
-
lard150 g
-
plain flour600 g
-
salt1 tsp
Filling
-
water500 g
-
eggs3
-
brown onion cut into halves80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces100 g
-
lard20 g
-
pork mince300 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)20 g
-
blue cheese (προαιρετικό πεδίο) sliced70 g
-
English mustard to serve
-
cornichons to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
703.4 mg
Πρωτεΐνη
16.8 g
Θερμίδες
1884.8 kJ /
448.8 kcal
Λιπαρά
23.3 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.9 g
Υδατάνθρακες
42.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Street Food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Mexican pulled pork
28 Std. 10 Min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Steak tartare
10 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
"Moussaka" bowl
45 Min
Risotto bolognese
45 Min