Συσκευές & Αξεσουάρ
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
pork ribs cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
cornflour1 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
886.2 mg
Πρωτεΐνη
40.7 g
Θερμίδες
3941.9 kJ /
942.2 kcal
Λιπαρά
68.9 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
32.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4ωρ. 20 λεπτ.
Classic beef burgers (MEATER+®)
1ωρ.
Steak tartare
10 λεπτ.
Beef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.
"Moussaka" bowl
45 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.
Char siu pork bao
2ωρ. 10 λεπτ.