
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
181 kcal /
761 kJ
Πρωτεΐνη
7.447 g
Λιπαρά
8.977 g
Υδατάνθρακες
17.494 g
Φυτικές ίνες
0.973 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our 15th anniversary
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGarlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Wholemeal spelt pastry
35 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Three cheese pides
1ωρ. 40 λεπτ.
Ham and zucchini quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Family burger pie
1ωρ. 25 λεπτ.
Savoury tofu quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Macadamia and Parmesan biscuits
25 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2ωρ. 25 λεπτ.
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1ωρ. 30 λεπτ.