
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
181 kcal /
761 kJ
Πρωτεΐνη
7.447 g
Λιπαρά
8.977 g
Υδατάνθρακες
17.494 g
Φυτικές ίνες
0.973 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our 15th anniversary
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye sourdough starter powder
24ωρ. 10 λεπτ.
Family burger pie
1ωρ. 25 λεπτ.
Mini bacon and vegetable frittatas
Καμία βαθμολογία
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Tandoori chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Tandoori paneer pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Seeded pastry
15 λεπτ.
Shortcrust pastry with lard
35 λεπτ.