
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
7.447 g
Θερμίδες
761 kJ /
181 kcal
Λιπαρά
8.977 g
Φυτικές ίνες
0.973 g
Υδατάνθρακες
17.494 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our 15th anniversary
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.
Sweet potato quiche with prosciutto
1ωρ. 15 λεπτ.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pull-apart pizza sun
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Spinach and feta muffins
40 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Cranberry bacon stuffing
10 λεπτ.
Keto crackers
1ωρ.