Calabaza rellena a la provenzal

Calabaza rellena a la provenzal

4.5 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 1 calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
  • 1000 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g de aceite
  • 300 - 350 g de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
  • 200 g de tomate maduro en dados de 1 cm
  • 2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 80 - 100 g de requesón (προαιρετικό πεδίο)
  • 200 g de mozzarella rallada

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 352 kcal / 1473 kJ
Πρωτεΐνη 16.8 g
Λιπαρά 26.8 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.7 g
Νάτριο 698.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων