Chicken Pad Thai

Chicken Pad Thai

3.1 107 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • rice noodles dried
    200 g
  • water boiling
  • groundnut oil for soaking and frying
    3 Tbsp
  • dry-roasted peanuts, unsalted
    40 g
  • palm sugar
    1 Tbsp
  • fish sauce
    1 Tbsp
  • soy sauce
    1 Tbsp
  • tamarind paste
    2 Tbsp
  • water plus 2 Tbsp
    150 g
  • chilli powder
    ½ tsp
  • carrots cut in pieces
    80 g
  • shallots halved
    60 g
    60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • garlic cloves
    2
  • chicken breasts cut in strips (1 cm)
    200 g
  • firm tofu diced (1 cm)
    200 g
  • fresh bean sprouts
    200 g
  • medium eggs beaten
    2
  • limes cut in wedges, for garnishing
    2
  • dried chilli flakes for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 470 kcal / 1968 kJ
Πρωτεΐνη 30.4 g
Λιπαρά 26.4 g
Υδατάνθρακες 27.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων