
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
long red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste10 - 15 g
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
oyster sauce to taste1 - 2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
137.9 kcal /
577.1 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Νάτριο
359.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chinese
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1ωρ. 15 λεπτ.
Dauphinoise Potatoes
50 λεπτ.
Jersey Royal Potato Salad
40 λεπτ.
Carrot and Coconut Salad
5 λεπτ.
Peshwari Naans
2ωρ.
Steamed Broccoli Mash
35 λεπτ.
Pork Stuffing Balls
1ωρ. 5 λεπτ.
Rice Salad with Vegetables
45 λεπτ.
Steamed Corn on the Cob
25 λεπτ.
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1ωρ. 15 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.