Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
long red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste10 - 15 g
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
soy sauce, to tasteoyster sauce to taste1 - 2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
359.7 mg
Πρωτεΐνη
3.7 g
Θερμίδες
577.1 kJ /
137.9 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Chinese
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoriander Chutney
5 λεπτ.
Rice Salad with Vegetables
45 λεπτ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Coconut and Coriander Chutney
5 λεπτ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Cauliflower Stuffed Parathas
45 λεπτ.
Creamy White Beans and Leeks
20 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.
Colcannon
35 λεπτ.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1ωρ. 25 λεπτ.