
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tsoureki (Greek Easter bread)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
mastiha (προαιρετικό πεδίο)3 pieces
-
mahlepi (see Tips)1 tsp
-
sugar plus 1 tsp extra100 g
-
full cream milk100 g
-
dried instant yeast (see Tips)2 tsp
-
eggs plus 1 egg beaten, for glazing3
-
baker's flour plus extra for dusting450 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter softened70 g
-
flaked almonds for decorating (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
243.7 kcal /
1023.4 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
41.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon rolls
2u.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3u. 30min
Vegemite® and cheese scrolls
1u. 35min
Flour tortillas
1u. 10min
Naan bread
2u. 40min
Easy everyday white bread
5u. 10min
Roti (for two)
25min
Everyday sourdough loaf
4u. 20min
Basic bread rolls
45min
Garlic and coriander naan
1u. 30min
Three cheese spinach scrolls
2u. 15min
Greek pita breads
1u. 15min