Συσκευές & Αξεσουάρ
Bee sting cake
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Filling
-
water130 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
full cream milk500 g
-
caster sugar100 g
-
cornflour50 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Dough
-
canola oil for greasing
-
breadcrumbs2 tbsp
-
smooth ricotta cheese well drained130 g
-
full cream milk50 g
-
egg1
-
plain flour300 g
-
baking powder2 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
white sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
apricot jam30 g
-
flaked almonds200 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
450.1 mg
Πρωτεΐνη
10.8 g
Θερμίδες
2156.8 kJ /
513.5 kcal
Λιπαρά
30.6 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
50 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Oktoberfest
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Panettone
34ωρ. 25 λεπτ.
Caramel peach brioche
2ωρ. 15 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49ωρ. 5 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Marble cake
2ωρ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.