
Συσκευές & Αξεσουάρ
港式叉燒肉
Προετοιμασία 72ωρ.
Σύνολο 72ωρ. 30 λεπτ.
600 克
Υλικά
-
蠔油30 克
-
醬油30 克
-
米酒30 克
-
蜂蜜 多備一些刷肉用50 克
-
香油1 大匙
-
蔥 切段1 根
-
薑2 - 3 片
-
蒜頭 切片2 粒
-
鹽½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
豆腐乳 (紅麴豆腐乳)10 克
-
梅花肉 (約2塊,厚度約2公分)600 克
Διατροφή ανά 100 克
Θερμίδες
317.5 kcal /
1328.2 kJ
Πρωτεΐνη
18.4 g
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
12.9 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.6 g
Νάτριο
722.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品配件食譜
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

超人氣港式點心
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν