港式叉燒肉

港式叉燒肉

4.4 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 72ωρ.
Σύνολο 72ωρ. 30 λεπτ.
600 克

Υλικά

  • 蠔油
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 米酒
    30 克
  • 蜂蜜 多備一些刷肉用
    50 克
  • 香油
    1 大匙
  • 切段
    1 根
  • 2 - 3 片
  • 蒜頭 切片
    2 粒
  • ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 豆腐乳 (紅麴豆腐乳)
    10 克
  • 梅花肉 (約2塊,厚度約2公分)
    600 克

Διατροφή ανά 100 克

Θερμίδες 317.5 kcal / 1328.2 kJ
Πρωτεΐνη 18.4 g
Λιπαρά 20.7 g
Υδατάνθρακες 12.9 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.6 g
Νάτριο 722.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων