
Συσκευές & Αξεσουάρ
五香燒肉
Προετοιμασία 9ωρ.
Σύνολο 9ωρ. 10 λεπτ.
600 克
Υλικά
五香粉
-
花椒粒2 茶匙
-
八角3 顆
-
小茴香籽2 茶匙
-
肉桂棒 (直徑約0.5公分)2 根
-
丁香6 粒
港式燒肉
-
帶皮五花肉 (約600克),切成大小約10x15公分1 塊
-
鹽2 茶匙
-
細砂糖1 大匙
-
粗鹽2 大匙
Διατροφή ανά 600 克
Θερμίδες
2358 kcal /
9865 kJ
Πρωτεΐνη
87 g
Λιπαρά
220.2 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超人氣港式點心
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν