
Συσκευές & Αξεσουάρ
豉汁排骨
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
豬肋排 切塊500 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
豆豉 ,乾的2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
358 kcal /
1499 kJ
Πρωτεΐνη
24.1 g
Λιπαρά
24.3 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超人氣港式點心
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν