
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶焗白菜
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蝦米10 克
-
米酒2 大匙
-
油20 克
-
蘑菇 切片70 克
-
煙燻培根 切小丁70 克
-
大白菜 切小段500 克
-
奶油 切塊40 克
-
麵粉 (任一筋性皆可)60 克
-
牛奶250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
起士 (比薩起士絲)100 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
395 kcal /
1655 kJ
Πρωτεΐνη
16.2 g
Λιπαρά
28.9 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超人氣港式點心
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν