
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Tahini
-
sesame seeds200 g
-
grapeseed oil50 g
-
sea salt1 pinch
Tahini dressing
-
lemon juice2 tbsp
-
onion salt1 tsp
-
honey1 tsp
-
soy milk50 g
-
granulated garlic1 pinch
Lentil and chickpea burgers
-
cheddar cheese cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
day-old bread torn into pieces150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
red onion (approx. 80 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
dried oregano1 tbsp
-
mustard powder1 tsp
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
olive oil plus extra for frying1 tbsp
-
canned lentils rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
egg1
Assembly
-
bread rolls8
-
avocado flesh only1
-
Brie cheese cut into thin slices (optional)200 g
-
Roma tomatoes cut into slices1 - 2
-
cos lettuce torn into pieces4 leaves
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
717.8 kcal /
3014.9 kJ
Πρωτεΐνη
28.8 g
Λιπαρά
40.7 g
Υδατάνθρακες
54.2 g
Φυτικές ίνες
10 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.8 g
Νάτριο
1033.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30min
Lentil bolognese
30min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Lentil curry (dahl)
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Red lentil cauliflower dahl
35min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Palak paneer
45min
Vegetarian chilli
35min
Mexican stack
45min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Potato and green pea curry
50min