
Συσκευές & Αξεσουάρ
Artichoke and bean ragout
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water plus extra for soaking550 g
-
lemons juice only2
-
globe artichokes (see Tips)4
-
frozen broad beans defrosted300 g
-
frozen green peas defrosted200 g
-
sugar snap peas cut into halves200 g
-
garlic cloves4
-
turnips peeled and cut into pieces (1-2 cm)270 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)270 g
-
pickling onions cut into halves4
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white wine100 g
-
dried tarragon1 tsp
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)400 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces5 sprigs
-
ground black pepper to season
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
432.8 kcal /
1818.3 kJ
Πρωτεΐνη
23.3 g
Λιπαρά
14.2 g
Υδατάνθρακες
36.1 g
Φυτικές ίνες
31.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
568 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Palak paneer
45 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Mexican stack
45 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Potato and green pea curry
50 Min