
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted pumpkin and quinoa risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin cut into cubes (3 cm)500 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (optional)1
-
salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, torn into pieces2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
606.3 kcal /
2547 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
35.8 g
Υδατάνθρακες
49.3 g
Φυτικές ίνες
10.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.1 g
Νάτριο
819.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Eggs with coconut curry sauce
30 λεπτ.
Cauliflower gratin
1ωρ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1ωρ.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1ωρ.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.