
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baby Peas and Pancetta Risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)3 oz
-
shallots halved2 oz
-
olive oil plus extra to fry2 oz
-
frozen baby peas defrosted, divided7 oz
-
dry white wine2 oz
-
arborio rice7 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
water16 oz
-
pancetta diced (¼ in.)5 ½ oz
-
cream1 oz
-
ground black pepper to taste, plus extra to season¼ tsp
-
fresh mint leaves chopped5 - 10
-
salt to season, to taste⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
651.9 mg
Πρωτεΐνη
19.1 g
Θερμίδες
2616.8 kJ /
625.4 kcal
Λιπαρά
36.8 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
50.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Midweek Meals
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Loaded Pasta Sauce
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Vegetarian Japchae
45min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Spanish Rice
35min