Eggplant, Spinach & Lentil Curry

Eggplant, Spinach & Lentil Curry

4.1 104 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • fresh cilantro leaves
    ½ oz
  • onions quartered
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)
    ½ oz
  • bird's eye chili, fresh halved
    1
  • black mustard seeds
    1 tsp
  • olive oil
    ½ tbsp
  • garam masala
    1 tsp
  • curry powder or to taste
    1 heaping tbsp
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • red lentils
    5 oz
  • eggplant cubed (1 in.)
    12 oz
  • water
    10 oz
  • fresh Roma tomatoes diced (½ in.)
    16 oz
  • coconut milk (approx. 1 can)
    13 ½ oz
  • fresh spinach leaves
    5 oz
  • salt to taste

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 44.3 mg
Πρωτεΐνη 10.6 g
Θερμίδες 1184.8 kJ / 283.2 kcal
Λιπαρά 11.6 g
Φυτικές ίνες 8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.2 g
Υδατάνθρακες 31.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων