
Συσκευές & Αξεσουάρ
水煮牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
油30 克
-
薑 切片50 克
-
乾辣椒 切段15 根
-
蔥 切段80 克
-
水600 克
-
辣豆瓣醬50 克
-
麻辣醬10 克
-
牛肉片500 克
-
蒜苗 切斜片100 克
-
鹽¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
416 kcal /
1742 kJ
Πρωτεΐνη
23.7 g
Λιπαρά
32.5 g
Υδατάνθρακες
6.4 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

熱炒排行榜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν