水煮牛肉

水煮牛肉

3.9 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 根
  • 30 克
  • 切片
    50 克
  • 乾辣椒 切段
    15 根
  • 切段
    80 克
  • 600 克
  • 辣豆瓣醬
    50 克
  • 麻辣醬
    10 克
  • 牛肉片
    500 克
  • 蒜苗 切斜片
    100 克
  • ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 416 kcal / 1742 kJ
Πρωτεΐνη 23.7 g
Λιπαρά 32.5 g
Υδατάνθρακες 6.4 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων