Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut chocolate brioche
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portions
Υλικά
Brioche
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter melted60 g
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)300 g
Glaze
-
egg yolk1
-
full cream milk15 g
-
icing sugar to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
164.2 mg
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
1141.6 kJ /
271.8 kcal
Λιπαρά
11.5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
36.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Panettone
34ωρ. 25 λεπτ.
Caramel peach brioche
2ωρ. 15 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49ωρ. 5 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Marble cake
2ωρ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.