
Συσκευές & Αξεσουάρ
臘肉芥菜煲
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
新鮮芥菜 取莖, 切塊狀250 克
-
廣式臘腸 切丁100 克
-
臘肉 切片150 克
-
蒜頭10 克
-
油40 克
-
薑 切片30 克
-
米酒1 大匙
-
糖¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
266 kcal /
1113 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
24.5 g
Υδατάνθρακες
3 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν