2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião

2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião

4.9 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 doses

Υλικά

  • abóbora cortada em pedaços
    500 g
  • batata cortada em pedaços
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • feijão-verde cortado em pedaços
    150 g
  • carne de borrego s/ nervos cortada em cubos
    120 g
  • água
    300 g
  • folhas de agrião
    100 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
    6 c. chá de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 162.8 kcal / 681.3 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 16.3 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 26.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων