Double ginger and pear cake

Double ginger and pear cake

4.1 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
16 portion

Υλικά

Caramel
  • salted butter
    50 g
  • dark brown sugar
    100 g
  • pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
    4
Ginger cake
  • stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
    6 pieces
  • salted butter
    125 g
  • golden syrup
    250 g
  • stem ginger syrup (from stem ginger jar)
    50 g
  • ground ginger
    1 ½ tbsp
  • ground cinnamon
    ¾ tsp
  • dark brown sugar
    150 g
  • self-raising flour
    375 g
  • bicarbonate of soda
    1 ½ tsp
  • eggs
    3
  • full cream milk
    360 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 352.5 kcal / 1480.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 56.9 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 426.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων