
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and elderflower ombre cake
Προετοιμασία 2ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
24 portions
Υλικά
Light Sponges
-
unsalted butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith½
-
caster sugar200 g
-
unsalted butter softened225 g
-
eggs4
-
elderflower cordial3 tbsp
-
self-raising flour225 g
-
ground turmeric3 pinches
Darker sponges
-
unsalted butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith½
-
caster sugar200 g
-
unsalted butter softened225 g
-
eggs4
-
elderflower cordial3 tbsp
-
self-raising flour225 g
-
ground turmeric2 tsp
Lemon butter filling
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
caster sugar70 g
-
unsalted butter80 g
-
eggs2
Butter icing
-
unsalted butter softened500 g
-
icing sugar700 g
-
pouring (whipping) cream1 tbsp
-
elderflower cordial2 tsp
-
ground turmeric1 ¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
327.3 mg
Πρωτεΐνη
5.6 g
Θερμίδες
2522 kJ /
600.5 kcal
Λιπαρά
37.8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
23.9 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Rum baba
3 Std.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 Std.
Fig and apricot tea bread
1 Std. 30 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min